Professionalitat

I experiència demostrada

Construcció


e_CONSTRUCCIO
La tasca originària d’aquest grup empresarial va ser la construcció d’estructures de formigó armat en general.

Aquesta feina ens ha portat a treballar per tots els racons de la geografia catalana, des de Barcelona als Pirineus, i des de Port de la Selva (Girona) a la Costa Daurada (Tarragona).

S’han contruit molts metres quadrats d’edificacions que posteriorment han esdivingut en la seva àmplia majoria habitatges, però també podem parlar d’Aparcaments, escoles, preses, centres mèdics i algun edifici d’oficines.

En aquest àmbit hem construit obres d’una gran embergadura, ja sigui per les dimensions de les obres, parlem dels metres quadrats construits, com per les seves dificultats tècniques.

En el primer cas s’han construit obres com un aparcament de 5 plantes soterrani i una superficie d’uns 36.000 m2 a la població de Cornellà del Llobregat o els 38.500 m2 d’estructura del Vapor Gorina a Sabadell.

En el cas d’obres de dificultat tècnica podem explicar ràpidament que hem hagut de treballar amb fonamentacions dins del mar en obres com la rehabilitació del “Palau de Mar” en el port de Barcelona o la construcció d’un edifici de vivendes a la població d’Empuriabrava (Girona).

També hem construit un centre hospitalari com és l’edifici FIATC (Avinguda Diagonal de Barcelona) on les exigències tècniques són molt més elevades o la construcció d’un aparcament de 1.800 m2 sense pilars i amb llums de 22 metres.

A banda de les estructures de formigó també hem treballat en la realització d’obres completes, els anomenats projectes “claus en mà”. Projectes on la propietat ens ha encarregat l’execució d’una obra en la seva totalitat a un preu tancat.

En aquest cas, alguna es de les obres més emblemàtiques ha estat  la construcció de l’escola Freta de Calella (comarca del  Maresme) o els edificis de vivendes de la Plaça Tetuan o la Ronda Sant Pau número 73 de Barcelona.


constructora_1Procés constructiu per aguantar una façana i aixecar un nou edifici per l’interior.
 
 
constructora_2Construcció d’una estructura de formigó de 38.500 m2 (unes 400 vivendes) a la ciutat de Sabadell, zona Vapor Gorina.
 
 
constructora_4Construcció d’una estructura de formigó per un aparcament subterrani de 36.000 m2 a la població de Cornellà.
 
 
constructora_5Construcció d’un aparcament de 1.800 m2 sense pilars, llums de 22 metres de longitud.
 
 
constructora_6Refonamentació d’un edifici existent i construcció d’una nova estructura aguantant la façana exterior d’un edifici de l’Eixample de Barcelona.
 
 
constructora_7Treballs de recuperació de la façana de l’edifici cantoner entre els carrers Bonavista i Sant Agustí a la ciutat de Barcelona.
 
 
constructora_8Evolució de la construcció d’un edifici a La Cerdanya.
 
 
constructora_9Procés constructiu d’unes vivendes en filera a La Cerdanya.
 
 
constructora_10Recuperant el patrimoni modernista a Vilafranca del Penedès.
 
 
constructora_11Treballs de refonamentació i reforçament estructural de l’edifici Palau de Mar a la ciutat de Barcelona.